دانلود فایل

دانلود کتاب لاتین طراحی هیدرولیکی سرریزهای جانبی بروموویچ

دانلود کتاب لاتین هیدرولیک سیالات هودگز

ملت عشق

دانلود کتاب لاتین سازه‌های هیدرولیکی نوواک

نبرد پیغمبران

کتاب بدن من (برای کودکان)

نمونه سوالات کنکور ۹۴

جزوه جمع‌بندی | درس گسسته

مجله Chemistry Today – ژوئن ۲۰۱۸

جزوه ریاضی مبحث احتمال

دفترچه اختصاصی سوالات کنکور ریاضی ۹۷

دفترچه سوالات عمومی رشته انسانی

۲۰ نکته بازاریابی اینترنتی

رادیوبیولوژی و حفاظت در برابر اشعه (انگلیسی)

کتاب پیش نیازهاى مدیریت اسلامى

خلاصه_کتاب_مدیریت_اسلامی_و_الگوهای

#پکیچ مقالات منتخب مدیریت و کنترل پروژه ( ۳۸ مقاله فارسی)

مقاله :مقایسه تحلیلی روشهای اجرای طرحهای عمرانی در ایران

مقاله :شناخت و تحلیل مشکلات اجرایی روش طرح و ساخت در ایران

برنامه سازی شی گرا در سی شارپ

مقاله :تجزیه و تحلیل نقش مدیریت طرح در نظام فنی و اجرایی کشور

مقاله:اقتصاد مقاومتی

قانون مجازات در پرتو نظریات شورای نگهبان

نت پیانو ایلک محبت برای پانو

نحوه ارسال مقاله برای مجلات بین المللی

رمان آریا و دختر پاریسی

کتاب صفر تا صد فیتنس

رمان فرشته‌های لعنت شده

کتاب چگونه از قدرت کلاممان در زندگی به نفع خود استفاده کنیم؟

کتاب سینوهه، پزشک مخصوص فرعون

دانلود کتاب لاتین سرریز‌ها و اتلاف انرژی راجینیکانت

جزوه ی زبان فارسی سوم

جزوه ی زبان فارسی سوم

جزوه ی ناب جمع بندی ادبیات

جزوه ی ناب جمع بندی ادبیات

جزوه ی زبان فارسی

جزوه ی زبان فارسی

تمام ارایی ادبی کتاب

اموزش بافت دستبند

تصویر سازی لغات زبان

تصویر سازی تاریخ ادبیات

۶۰۰ واژه ی ستاره دار و مهم ادبیات

کتاب Wrong Word Dictionary 2500 Most Commonly Confused Words – ویرایش دوم

سنتیک (شیمی پیش)

گرامر و لغات زبان بصورت کامل

اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک رب گوجه فرنگی


اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک  رب گوجه فرنگی

اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک رب گوجه فرنگی

   دراندازه گيري قوام فرآورده هاي غليظ شده گوجه فرنگي به روش قوام سنج بوستويك بايدآنها را تا 2 1 درصد ماده جامد محلول طبيعي رقيق كرد. بررسي قوام رب در بر يكسهاي مختلف نشان داده است كه با افزايش بريكس خطاي اندازه گيري قوام به روش بوستويك افزايش مي يابد. ميزان خشك شدن فراكسيون مواد جامد نا محلول در آب و عدم توانايي شان براي جذب مجدد را باعث ايجاد اين خطا در اندازه گيري قوام رب (بخصوص در بريكسهاي بالا)مي دانند. لذا در اين تحقيق اثر واريته ،  غلظت رب ودرجه حرارت اندازه گيري قوام جهت تعيين تغييرات خطاي قوام سنج بوستويك واصلاح آن بررسي شده است.نتايج نشان داد كه  واريته تاثيري در دقت اندازه گيري قوام به روش بوستويك ندارد ولي بريكس ودرجه حرارت اثر بسيار معني داري را روي دقت اندازه گيري قوام ودرنتيجه افزايش خطاي اندازه گيري قوام به روش  بوستويك بخصوص در بريكس هاي بالا مي گذارد. نتايج نشان داد كه با حرارت دهي رب قيق شده  (تا حد 45 درجه سانتي گراد) وسپس سرد كردن مي توان خطاي اندازه گيري قوام را تا حد بسيار زيادي كاهش داد. همچنين با استفاده از رابطه رگرسيوني بين بريكس و درجه حرارت با قوام بوستويك مي توان برآورد دقيقي از قوام را بدست آورد  ) 94/0 = R2).   در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم. با تشکر از شما دوست عزیز قيمت : 5000 تومان

برای مشاهده مطلب کامل و مراجعه به سایت اصلی نوشته بر روی "ادامه مطلب" کلیک کنید

دسته بندی : maxon.zepo.ir دانلود فايل