دانلود فایل

ساختمان و اصول کارکرد تقویت کننده عملیاتی ۷۴۱

آموزش برنامه نویسی متلب

نیاز به توجه

طرح بازاریابی شرکت پرورش ماهی غزل آلا(آب شیرین)”شرکت آداک سبز

پاورپوینت محصولات تراریخته

فایل بی کد ریو بدونه دستکاری

نت آهنگ جان مریم بسیار متفاوت با آکومپانیمنت بسیار زیبا

نرم افزار مهندسی مکانیک برای تبدیل پارامترها

نقسه مدار و شبکه های مولتی پکس ۲۰۶

نرم افزار جعبه فیوز خودروها

چهار مقاله از انیشتن

رمز تکوین

هنر استدلال

علم ثروتمند شدن

اصول کار و ساختمان مونیتور CRT

گنیجینه شبیه سازی های آماده مهندسی برق در نرم افزار MATLAB

گرافینو-فایل لایه بازکارت عروسی

قالب ZerifPro

هدفگذاری کنیم و به آن برسیم

آنتی میکروبها ی طبیعی در نگهداری مواد غذایی

درمان اصولی افسردگی

استراتژیهای بازاریابی و جنبه های عاطفی مشتریان

صفر تا صد مگان

صفر تا صد برق سانتافه

آموزش برنامه نویسی شئ گرا در ۲۱ روز

کتاب پاکخوی_ احمد کسروی

۱- آشنایی با پست ۲۳۰ کیلولت بوشهر

جزوه متون فقه۱ شهید ثانی

کتاب تاریخ و تصویر نوشته محمود طلوعی

طراحی یک ساختمان ویلایی روی کف کرسی

مجموعه ToolBox محاسبات ژئودزی ۲

کتاب ۲۴ استراتژی وارن بافت

اصول و مبانی پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان

شارژ بخرید و درآمد کسب کنید . با اپلیکیشن شارژ آمد

کسب درآمد فقط با دیدن تبلیغات در اپلیکیشن رسنو

ادد مبر بی نهایت تلگرام و اینستاگرام

کسب درآمد تضمینی

اتصال موبایل به تلویزیون بی سیم

✅ نقشه نودهای مالتی پلکس اکوماکس خودروی دنا

نقشه کامل مدارهای برقی لکسوس ls460

تقسیم بازار و تعیین بازار هدف

تجزیه و تحلیل نسبت های مالی صنعت خودرو در بورس

تجزیه و تحلیل نسبت های مالی صنعت خودرو در بورس

فایل گرافیکی psd فتوشاپ آماده و قابل تغییر به همراه عکس فایل

کتاب های آموزش جاوا

اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک رب گوجه فرنگی


اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک  رب گوجه فرنگی

اصلاح روش اندازه گیری قوام بوستویک رب گوجه فرنگی

   دراندازه گيري قوام فرآورده هاي غليظ شده گوجه فرنگي به روش قوام سنج بوستويك بايدآنها را تا 2 1 درصد ماده جامد محلول طبيعي رقيق كرد. بررسي قوام رب در بر يكسهاي مختلف نشان داده است كه با افزايش بريكس خطاي اندازه گيري قوام به روش بوستويك افزايش مي يابد. ميزان خشك شدن فراكسيون مواد جامد نا محلول در آب و عدم توانايي شان براي جذب مجدد را باعث ايجاد اين خطا در اندازه گيري قوام رب (بخصوص در بريكسهاي بالا)مي دانند. لذا در اين تحقيق اثر واريته ،  غلظت رب ودرجه حرارت اندازه گيري قوام جهت تعيين تغييرات خطاي قوام سنج بوستويك واصلاح آن بررسي شده است.نتايج نشان داد كه  واريته تاثيري در دقت اندازه گيري قوام به روش بوستويك ندارد ولي بريكس ودرجه حرارت اثر بسيار معني داري را روي دقت اندازه گيري قوام ودرنتيجه افزايش خطاي اندازه گيري قوام به روش  بوستويك بخصوص در بريكس هاي بالا مي گذارد. نتايج نشان داد كه با حرارت دهي رب قيق شده  (تا حد 45 درجه سانتي گراد) وسپس سرد كردن مي توان خطاي اندازه گيري قوام را تا حد بسيار زيادي كاهش داد. همچنين با استفاده از رابطه رگرسيوني بين بريكس و درجه حرارت با قوام بوستويك مي توان برآورد دقيقي از قوام را بدست آورد  ) 94/0 = R2).   در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم. با تشکر از شما دوست عزیز قيمت : 5000 تومان

برای مشاهده مطلب کامل و مراجعه به سایت اصلی نوشته بر روی "ادامه مطلب" کلیک کنید

دسته بندی : maxon.zepo.ir دانلود فايل