دانلود فایل

پروژه طراحی قالب تزریق پلاستیک – دسته انبر جوشکاری

دانلود کتاب آموزش ساخت ربات مکاترونیک و روباتیک

کتاب اموزش کیبورد

دوره روانشناسی ثروت ۱(جلسه ۲)

دوره روانشناسی ثروت ۱(جلسه ۱)

دانلود تحقیق سیستم سوخت رسانی انژکتوری پراید

دانلود مقاله موتورهای محفظه احتراق متغیر

کتاب آموزش اصول دفاع شخصی خیابانی

کتاب رمان تقاص

کتاب رمان تقاص

کتاب چهارگانه آوازهای شنیدنی

کتاب چهارگانه آوازهای شنیدنی

کتاب رمان رهگذر

کتاب رمان رهگذر

کتاب چگونه هوش مالی فرزندمان را افزایش دهیم؟

۲۰۰دلار در روز کسب درآمد داشته باش

رمان وفای عشق

رمان وفای عشق

رمان احساسی جرعت یا حقیقت

رمان احساسی جرعت یا حقیقت

جزوه آموزش برنامه نویسی ++C

جزوه آموزش برنامه نویسی ++C

مجموعه اعلامیه ترحیم (بسته آگهی ترحیم )

دانلود کتاب آموزش تست و خرید خودرو دست دوم

دانلود مقاله گیربکس اتوماتیک

دانلود مقاله سیستم فرمان برقی

آگهی فوت مادر (هفت مادر با قیمت مناسب)

طرح لایه باز آگهی فوت پدر جدید ۱۰۰ درصد لایه باز

مقاله خودروهای هیبریدی

دانلود مقاله سیستم ترمز خودرو

کسب درام میلیونی بالا از اینترنت

کتاب اصول اقتصاد خرد Mankiw – ویرایش هفتم

سورس پروژه نرم افزار حسابداری

زبان انگلیسی برای ارشد و دکترا

حل مسئله فروشنده دوره گرد (TSP) با استفاده از الگوریتم ژنتیک به زبان سی شارپ (#C)

کتاب آموزش زبان پرتغالی Portuguese – An Essential Grammar – ویرایش دوم

آناتومی مفاصل بدن انسان

ارزانترین فایل بازاریابی

کسب درآمد واقعی از پکیج نازنین

پروژه آشنایی با زبان های برنامه نویسی

پروژه سیستم توزیع کننده

مقاله بررسی شبکه انتقالات بانکی Swift

دیکشنری Webster’s New Dictionary of Synonyms

کسب در آمد ملیونی در روز

جزوه مهندسی نرم افزار

فرآورده های لبنی- تولید دوغ


فرآورده های لبنی- تولید دوغ

فرآورده های لبنی- تولید دوغ

که از مخلوط شدن ماست با آب آشامیدنی با یا بدون نمک و افزودن اسانس های سبزیجات معطر ازقبیل کاکوتی، نعناع و پونه تهیه می شود. در این نوع دوغ ممکن است با توجه شرایط نگهداری و دراثرتخمیر طبیعی ناشی از فعالیت میکروارگانیسم های زنده موجود در ماست اولیه تولید گاز شود. از نظرمیکروبیولوژیک می توان گفت که دوغ حاوی همان میکروارگانیسم هایی است که در ماست وجود دارد ولی باید به این نکته توجه داشت که میزان این میکرو ارگانیسم ها در دوغ کمتر از ماست است. دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت  دستگاه گوارش نظیر استرپتوکوکوس، ترموفیلوس،  لاکتوباسیلوس وولگاریس موجود در این فرآورده لبنی، در دستگاه گوارش جایگزین می شوند و می توانند آثار بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش بگذارند. این میکروارگانیسم  هاهمچنین از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کنند. دوغ حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین های موجود در ماست ،پروتئین و چربی است ازین رو می تواند تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم و حاوی ویتامین های ب ۲ و ب ۶ و ب ۱۲ وقوی کننده استخوان ها باشد.البته باید توجه داشت که به دلیل رقیق شدن ماست ارزش غذایی دوغ کمی کمتر از ماست است بنابراین جایگزین کردن آن به عنوان شیر چندان درست نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند می تواند مناسب باشد. علت خواب آور بودن دوغ نیز به پروتئین های موجود در سرم(تریپتوفان) وبرخی پپتیدهای موجود درشیربرمی گردد.......در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم. با تشکر از شما دوست عزیز قيمت : 5000 تومان

برای مشاهده مطلب کامل و مراجعه به سایت اصلی نوشته بر روی "ادامه مطلب" کلیک کنید

دسته بندی : maxon.zepo.ir دانلود فايل