دانلود فایل

جزوه سیستم های کنترل هوشمند در صنعت نفت

حل تمرین کتاب سازمان دهی و طراحی کامپیوتر نسخه RISC-V

حل تمرین کتاب مکانیک مواد Jenkins و Khanna

پاورپوینت درویش دوزی فرهنگ و هنر نهم

پرورش جسم در آیین ودا

آموزش مهارتهای هفتگانه کامپیوتر(icdl)

پاور پوینت آشنایی با بورس

پاورپوینت آثار تحریم

پاور پوینت صنعت خودروسازی در اقتصاد کلان

فایل کسب درآمد از اینترنت

پروژه سینک شده ادیوس : Start paint

ترجمه مقاله با موضوع Trends in expert system development: A longitudinal content analysis of over thirty years of expert system case studies با فرمت ورد و pdf

ساختمان و اصول کارکرد تقویت کننده عملیاتی ۷۴۱

آموزش برنامه نویسی متلب

نیاز به توجه

طرح بازاریابی شرکت پرورش ماهی غزل آلا(آب شیرین)”شرکت آداک سبز

پاورپوینت محصولات تراریخته

فایل بی کد ریو بدونه دستکاری

نت آهنگ جان مریم بسیار متفاوت با آکومپانیمنت بسیار زیبا

نرم افزار مهندسی مکانیک برای تبدیل پارامترها

نقسه مدار و شبکه های مولتی پکس ۲۰۶

نرم افزار جعبه فیوز خودروها

چهار مقاله از انیشتن

رمز تکوین

هنر استدلال

علم ثروتمند شدن

اصول کار و ساختمان مونیتور CRT

گنیجینه شبیه سازی های آماده مهندسی برق در نرم افزار MATLAB

گرافینو-فایل لایه بازکارت عروسی

قالب ZerifPro

هدفگذاری کنیم و به آن برسیم

آنتی میکروبها ی طبیعی در نگهداری مواد غذایی

درمان اصولی افسردگی

استراتژیهای بازاریابی و جنبه های عاطفی مشتریان

صفر تا صد مگان

صفر تا صد برق سانتافه

آموزش برنامه نویسی شئ گرا در ۲۱ روز

کتاب پاکخوی_ احمد کسروی

۱- آشنایی با پست ۲۳۰ کیلولت بوشهر

جزوه متون فقه۱ شهید ثانی

کتاب تاریخ و تصویر نوشته محمود طلوعی

طراحی یک ساختمان ویلایی روی کف کرسی

مجموعه ToolBox محاسبات ژئودزی ۲

کتاب ۲۴ استراتژی وارن بافت

اصول و مبانی پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان

فرآورده های لبنی- تولید دوغ


فرآورده های لبنی- تولید دوغ

فرآورده های لبنی- تولید دوغ

که از مخلوط شدن ماست با آب آشامیدنی با یا بدون نمک و افزودن اسانس های سبزیجات معطر ازقبیل کاکوتی، نعناع و پونه تهیه می شود. در این نوع دوغ ممکن است با توجه شرایط نگهداری و دراثرتخمیر طبیعی ناشی از فعالیت میکروارگانیسم های زنده موجود در ماست اولیه تولید گاز شود. از نظرمیکروبیولوژیک می توان گفت که دوغ حاوی همان میکروارگانیسم هایی است که در ماست وجود دارد ولی باید به این نکته توجه داشت که میزان این میکرو ارگانیسم ها در دوغ کمتر از ماست است. دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت  دستگاه گوارش نظیر استرپتوکوکوس، ترموفیلوس،  لاکتوباسیلوس وولگاریس موجود در این فرآورده لبنی، در دستگاه گوارش جایگزین می شوند و می توانند آثار بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش بگذارند. این میکروارگانیسم  هاهمچنین از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کنند. دوغ حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین های موجود در ماست ،پروتئین و چربی است ازین رو می تواند تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم و حاوی ویتامین های ب ۲ و ب ۶ و ب ۱۲ وقوی کننده استخوان ها باشد.البته باید توجه داشت که به دلیل رقیق شدن ماست ارزش غذایی دوغ کمی کمتر از ماست است بنابراین جایگزین کردن آن به عنوان شیر چندان درست نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند می تواند مناسب باشد. علت خواب آور بودن دوغ نیز به پروتئین های موجود در سرم(تریپتوفان) وبرخی پپتیدهای موجود درشیربرمی گردد.......در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم. با تشکر از شما دوست عزیز قيمت : 5000 تومان

برای مشاهده مطلب کامل و مراجعه به سایت اصلی نوشته بر روی "ادامه مطلب" کلیک کنید

دسته بندی : maxon.zepo.ir دانلود فايل